Fjalë Kyçe

​Gjermani, klubet e natës shndërrohen në vendepër njerëzit e pastrehë

​Gjermani, klubet e natës shndërrohen në vendepër njerëzit e pastrehë

Dy klubet e natës të Berlinit, Astra Kulturhaus dhe Bi Nuu, vendosën t’ua lirojnë hapësirat njerëzve të pastrehë një herë në javë gjatë muajve janar dhe shkurt.

Klubet do të bëjnë një orar me të cilin do t’u lejojnë njerëzve të pastrehë të shkojnë në hapësirat e tyre një herë në javë dhe të kalojnë natën në dhomat e tyre.Në këtë mënyrë, ata do t’i mbrojnë nga dimri, dhe siç kanë theksuar, shpresojnë të inkurajojnë klubet e tjera dhe objektet e hotelerisë të bëjë të njëjtën gjë, transmeton KosovaPress.