Fjalë Kyçe

​Masa speciale në Kroaci për shkak të coronavirusit: Nëse lëvizni, shteti ua shpon gomat

​Masa speciale në Kroaci për shkak të coronavirusit: Nëse lëvizni, shteti ua shpon gomat

Në Kroaci janë konfirmuar 24 raste të reja të coronavirusit dhe numri i përgjithshëm është rritur në 442.

Karantina u shpall në zonat Murter dhe Betine, ndërsa janë ndërmarrë masa të rrepta në rrugë, duke vendosur policë të shtrirë me gjemba për shpimin e gomave të automjeteve.

Në një konferencë për shtyp, u konfirmua se një burrë nga Istria kishte vdekur nga coronavirusi, i cili u përcaktua pas një autopsie.

Më shumë se 2010 mjekët dhe stafi mjekësor nga Vinogorska janë në izolim, por nuk ka detaje rreth gjendjes së tyre shëndetësore.

Në 24 orët e fundit, 60 njerëz janë infektuar në Kroaci, ndërsa deri më tash 22 janë shëruar.