Fjalë Kyçe

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

Aktoret shpesh ndryshojnë pamjen e tyre për një rol në një film. Disa humbin ose shtojnë në peshë, disa ndryshojnë ngjyrën e flokëve, disa vendosin kozmetikë të veçantë për t’u dukur si tullac. Por vetëm ata guximtarë në të vërtetë do të bien dakord të presin flokët e tyre të gjatë, duke u dhënë personazheve të tyre të filmit një pamje më natyrale.

Bright Side ka listuar aktoret që nuk kishin frikë të rruanin kokën për të marrë rolet e tyre dhe ata padyshim që meritojnë të gjithë duartrokitjet!

 1. Kristen Stewart

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Natalie Portman

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Demi Moore

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Charlize Theron

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Sanaa Lathan

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Cate Blanchett

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Olivia Cooke

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Cara Delevingne

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Tilda Swinton

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Toni Collette

15 aktoret që ranë dakord të rruajnë kokën për një rol

 1. Bai Ling

15 Actresses Who Agreed to Shave Their Head for a Role

 1. Anne Hathaway

15 Actresses Who Agreed to Shave Their Head for a Role

 1. Robin Tunney

15 Actresses Who Agreed to Shave Their Head for a Role

 1. Natalie Dormer

15 Actresses Who Agreed to Shave Their Head for a Role

 1. Cynthia Nixon

15 Actresses Who Agreed to Shave Their Head for a Role