Fjalë Kyçe

16 rastet kur blerjet online janë thjesht harxhim i kotë parash

16 rastet kur blerjet online janë thjesht harxhim i kotë parash

Janë të shumtë ata që preferojnë blerjet në internet për lehtësinë e saj dhe faktorin pa stres.

Të tjerët preferojnë blerjet brenda dyqanit për sigurinë e saj dhe garantimin e cilësisë.

Dhe ekziston një grup i veçantë i njerëzve që e dinë nga përvoja personale se blerja në internet mund të jetë qesharake.