Fjalë Kyçe

19 vjeçarit nuk i ndalet rritja e barkut

19 vjeçarit nuk i ndalet rritja e barkut

Një 19-vjeçar po vuan nga rritja e pandalshme e barkut të tij.  “Sujit Kumar, nga Muzaffarpur, India, vuri re që stomaku i tij ishte fryrë kur ishte vetëm shtatë vjeç”, thonë media lokale.

Por asnjë mjek nuk ka qenë në gjendje të sigurojë një diagnozë të saktë për rritjen e barkut të tij, i cili e ka parë atë teksa rritet  ngadalë.

Sipas raportimeve, Z. Kumar nuk vuan nga ndonjë simptomë tjetër i lidhur zakonisht, të tilla si diarre, të vjella. Nëna e Z. Kumar, Kanchan Devi, e ka dërguar djalin e saj tek shumë mjekë ndër vite, por pa dobi.

Ata shpesh i sigurojnë atij ilaçe, që mund t’iu sigurojë lehtësim të dhimbjes afatshkurtër. Por nuk kanë rezultuar afatgjatë dhe efektiv.

Tani ai ka nevojë për një endoskopi, e cila përfshin futjen e një tubi të hollë me një kamerë në fund, për të kërkuar brenda trupit.

Prindërit e Z. Kumar janë të trishtuar kur e shohin djalin e tyre të përballet me vështirësi të tilla dhe të luftojë për të bërë miq, për shkak të talljeve të vazhdueshme që ai merr.