Fjalë Kyçe

20 filmat më të shtrenjtë në histori

20 filmat më të shtrenjtë në histori

Në fotogalerinë e mësipërme njihuni me filmat që kanë kushtuar më shumë në historinë e kinematografisë, duke nisur nga më pak i shtrenjti.

No time to Die (2021) – 215,6 milionë euro

Fast & Furious 8 (2017) – 215,6 milionë euro

Fast & Furious 7 (2015) – 215,6 milionë euro

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) – 215,6 milionë euro

E bukura dhe bisha (2017) – 219,64 milionë euro

Spider Man 3 (2007) – 222,3 milionë euro

Star Wars: The Force Awakens (2015) – 223,09 milionë euro

Mbreti Luan (2019) – 223,95 milionë euro

 

Tangled (2010) – 223,95 milionë euro

Star Wars: The Last Jedi (2019) – 225,67 milionë euro

Batman v Superman (2016) – 226,53 milionë euro

John Carter (2012) – 227,4 milionë euro

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) – 236,87 milionë euro

Solo: A Star Wars Story (2018) – 236,87 milionë euro

Justice League (2017) – 258,4 milionë euro

Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) – 258,4 milionë euro

Avengers : Infinity War (2018) – 279,94 milionë euro

Avengers : Endgame (2019) – 306,64 milionë euro

Avengers: Age of Ultron (2015) – 314,39 milionë euro

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) – 326,45 milionë euro)