Fjalë Kyçe

2018, këto fotografi lanë nam në botë

2018, këto fotografi lanë nam në botë

Fjalët dhe tekstet edhe mund t’i harroni, imazhet asnjëherë.

Gjatë vitit që po lëmë pas në botë kanë ndodh shumë ngjarje: fatkeqësi natyrore, epidemi, katastrofa humanitare, trazira vdekjeprurëse… emocione lumturie, frike! transmeton Klan Kosova.

Të gjitha këto momente janë shkrepur nga fotografët e gazetës amerikane “TIME”.

Në këtë fundvit ky medium nga 100 imazhet më domethënëse që kanë kapur për gjatë vitit ka zgjedhur dhjetë fotografitë më ikonike të 2018-ës, transmeton

A resident flees his home in Thousand Oaks, Calif. during a wildfire

Deputy sheriff Dorothy Onikute responds to an overdose call on Feb. 4 in Alcalde, N.M.

Center lane lines are partially visible along the lava-covered road in the Leilani Estates subdivision near Pahoa, Hawaii, on May 11.

A group of Central American migrants near the El Chaparral crossing in Tijuana climb the fence between Mexico and the U.S. on Nov. 25, a day of turmoil at the border.

Joseph Wachira, 26, comforts Sudan, the last male Northern White Rhino on the planet, moments before he passed away

Gene Tabachnick, a friend of the slain brothers David and Cecil Rosenthal, stands near their graves during a burial ceremony in Pittsburgh

Jeff Flake, center, listens to fellow GOP Senator Lindsey Graham, right, on Sept. 28, moments after Flake called for a delay in Brett Kavanaugh’s Supreme Court confirmation

This image of 7-year-old Amal Hussain in October drew global attention to the humanitarian crisis

As the U.S. opened a new embassy in Jerusalem on May 14, violence erupted just miles away at the Gaza border, where Israeli soldiers clashed with Palestinian protesters like this injured man, who was evacuated by horse cart.

Hope Hicks, the White House communications director, leaves the Capitol on Feb. 27