Fjalë Kyçe

43 aksidente brenda 24 orëve, një me fatalitet

43 aksidente brenda 24 orëve, një me fatalitet

Brenda 24 orëve në Kosovës ka ndodhur  43 aksidente trafikut, prej tyre një aksident me fatalitet, 22 aksidente pa të lënduar dhe 20 aksidente me të lënduar, thuhet në njoftimin e policisë.

Policia e trafikut rrugorë ka shqiptuar 1333 tiketa brenda ketyre24 orëve. Kurse ka arrestuar 24 persona, 14 të tjerë janë në mbajtje dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.