Fjalë Kyçe

Rruga nacionale Kaçanik –Hani i Elezit do të mbyllet përkohësisht nga 29 marsi

Rruga nacionale Kaçanik –Hani i Elezit do të mbyllet përkohësisht nga 29 marsi

Rruga nacionale N2 Kaçanik –Hani i Elezit, do të jetë e mbyllur përkohësisht nga data 29 mars deri më 2 prill 2019.

Kështu, ka bërë të ditur Ministria e Infrastrukturës, përmes një njoftimi për media.

Arsyeja e mbylljes së përkohshme është për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, shkruan Gazeta Alo.

Njoftimi i plotë i Ministrisë së Infrastrukturës:

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë pubilke, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit sipas datave dhe orareve të mëposhtme:

29 mars deri me 2 prill 2019, mbyllje e pjesërishme 08:00-11:00 dhe 13:00-15:30

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion./Gazeta Alo/