Fjalë Kyçe

A do të jetë ky Mercedes i radhës nga gjiganti gjerman?

A do të jetë ky Mercedes i radhës nga gjiganti gjerman?

Duhet të pranojmë se ka diçka të çuditshme në lidhje me prodhimet e reja të automjeteve elektrike. Ka mijëra vetura elektrike dhe një numër i mirë i sedanëve elektrikë. Por ku janë vagonët praktikë elektrikë? 

Mercedes-Benz ka qenë një nga prodhuesit më të mirë të automjeteve që nga fillimi i këtij viti kur bëhet fjalë për lansimin e automjeteve të reja elektrike. Gjermanët tani kanë edhe një model të ri – sedan elektrik EQS, por me sa duket, ajo që i duhet botës tani është një tjetër SUV elektrik super përbindësh luksoz me çmim mjaft të lartë, transmeton Telegrafi.

Fatmirësisht, gjithçka është e mundur në botën e mrekullueshme të Photoshop. X-Tomi Design kishte idenë e një EQS më praktike me hapësirë ​​të shtuar ngarkese dhe kjo rezultoi në interpretimin që shihni në foton e mëposhtme. Ajo tregon një kamionçinë EQS me një vijë elegant të çatisë.

Ndoshta jo shumë prej jush do të emocionohen nga ideja e një kamionçine luksoze. Padyshim që vagonët janë për familjet dhe për njerëzit që mbajnë shumë gjëra, dhe këta klientë ka shumë të ngjarë të mos jenë në mesin e synimeve të klientëve të EQS.

Por ky interpretim sjell një pyetje të rëndësishme – a jemi vërtet mirë që nuk kemi fare vagonë?

Por ne shpresojmë (dhe besojmë) se mund të ketë një rilindje të stilit të trupit të vagonëve në epokën elektrike.