Fjalë Kyçe

A e dini se çfarë kuptimi ka numri para emrit në letërnjoftim?

A e dini se çfarë kuptimi ka numri para emrit në letërnjoftim?

Me këtë dokument provohet identiteti, datëlindja, vendlindja, shtetësia dhe vendbanimi.

Megjithatë, ka pjesë të këtij dokumenti identifikues që nuk na bien shpeshherë në sy, njofton lajmi.net.

Kësisoj, pjesa e poshtme e cila neglizhohet nga një shumicë prej nesh ka një kuptim të veçantë, për të cilin rrallëherë kemi dëgjuar më parë.

Numri i rrumbullakosur në fotografinë e mëposhtme tregon se sa persona në vendin ku jetoni edhe ju ngjasojnë me ty.