Fjalë Kyçe

 Abdixhiku për Hoxhajn: Na paska ‘këshilluar’ njëri nga 40-të nënkryetarët e PDK-së

 Abdixhiku për Hoxhajn: Na paska ‘këshilluar’ njëri nga 40-të nënkryetarët e PDK-së

Deputeti i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka reaguar ndaj nënkryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, duke iu referuar këtij të fundit si njëri nga 40 nënkryetarët e partisë të cilës i takon.

Sipas tij, janë aktivizuar këshilltarë, nënkryetarë dhe kryetarë nga PDK-ja duke mësuar LDK-në se si të sillet dhe si të veprojë.

“Vazhdon ligjërimi ndaj LDK-së. Këtë herë na paska “këshilluar” njëri nga 40 e sa nënkryetarët e PDK-së. Se i kanë rregulluar punët e veta mos-vet”, ka shkruar Abdixhiku në Facebook.

https://www.facebook.com/abdixhiku/posts/10156121605267759