Fjalë Kyçe

Ajvari i prodhuar nga gratë e Krushës mund ta gjeni edhe në Gjermani

Ajvari i prodhuar nga gratë e Krushës mund ta gjeni edhe në Gjermani

Kosova dhe Gjermani për 20 vjet kanë bashkëpunuar në fusha të ndryshme.

Ndihma e shtetit gjerman ka qenë shumë i madh për vendin tonë si në politikë, sport, kulturë, por ndihma nuk ka munguar edhe në ekonomi dhe përkrahje të biznesve.

Më në fund bashkëpunimi mes organizatës gjermane GIZ dhe grave nga Krusha ka dhënë rezultatet e veta pas plot 10 vjet.

Ajvari i prodhuar nga duart e grave të këtij vendi, tani mund ta gjeni edhe në Gjermani.

Njoftimin e bëri ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt.