Fjalë Kyçe

Aktori ukrainas vritet në betej me rusët në moshën 33 vjeçare

Aktori ukrainas vritet në betej me rusët në moshën 33 vjeçare

Aktori ukrainas Pasha Lee ka humbur jetën në betejën e tij në Irpin në luftë për atdheun

Ai ishte vetëm 33 vjeç dhe mori armën që të luftoi kundër forcave ruse.