Fjalë Kyçe

Ali Ahmeti ka një porosi për Prishtinën dhe Beogradin

Ali Ahmeti ka një porosi për Prishtinën dhe Beogradin

ryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti një pjesë të fjalimit të tij në takimin e fundvitit ia kushtoi edhe nevojës për zgjidhjen e problemit mes Kosovës dhe Serbisë dhe inkurajoi palët që një gjë të tillë ta bëjnë sa më parë.
“Rajoni ka nevojë për më shumë paqe, stabilitet, siguri, mirëqenie e ardhmëri. Në vrull e sipër janë procese të rëndësishme që e forcojnë, kontribuojnë në paqen e stabilitetit rajonal. Të gjithë e dinë që akoma ka mbetur një vrimë e zezë pa u rregulluar problemi Kosovë-Serbi”, tha Ahmeti, duke shtuar se ne i inkurajojmë palët që të gjejnë energji dhe të arrijnë një zgjidhje të dobishme.

Ai theksoi se pengesa e vetme për zgjidhjen e këtij problemi është Serbia.