Fjalë Kyçe

Aligatori kafshon gruan, pasi e ‘vizitoi’’ në shtëpinë e saj

Aligatori kafshon gruan, pasi e ‘vizitoi’’ në shtëpinë e saj

Gruaja e cila ndodhej në shtëpi, u befasuar kur pa një aligator në derën e saj, që dukej sikur po përpiqej ti binte ziles.

Duke përfituar nga çoroditja e gruas, aligatori e kafshoi atë në zonën e këmbës dhe dorës, sipas asaj që thanë autoriteteve, raportoi FoxNews.

Ajo u transportua në një spital për trajtim mjekësor.

Autoritetet kapën aligatorin, i cili ishte i gjatë rreth 9 metra dhe u shprehën se është vërtet për të ardhur keq, sepse ata janë kafshë të egra dhe e egra tregon faktin se nuk ka trend për tu përsëritur kjo llojë ngjarje.

Zyra e sherifit paralajmëroi banorët në Beaufort County “të jenë të kujdesshëm ndaj aligatorëve dhe të jenë të kujdesshëm kur ecni pranë pellgjeve dhe lagunave – veçanërisht gjatë natës kur shikimi është i kufizuar”.