Fjalë Kyçe

Ambasada e Kosovës ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët që nuk mund të kthehen në Gjermani shkaku i koronavirusit

Ambasada e Kosovës ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët që nuk mund të kthehen në Gjermani shkaku i koronavirusit

Qytetarët nga Kosova të cilët kanë shkuar në Gjermani dhe u ka skaduar viza por nuk mund të kthehen në Kosovë për shkak të masave që ka marrë Qeveria e Kosovës si pasojë e pandemisë së koronavirusit duhet të kontaktojnë ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë.

Kjo Ambasadë njofton se qytetarët të cilët nuk mund të kthehen në Gjermani, duhet të lajmërohen deri më 19 mars.

Ata duhet të dërgojnë një email në email adresen e ambasadës së Kosovës në Gjermani dhe aty të bashkangjitni edhe kopjen e pasaportës dhe të vizës.