Fjalë Kyçe

Arinjtë hynë në makinë pasi pronari i harroi dritaret hapur

Arinjtë hynë në makinë pasi pronari i harroi dritaret hapur

Një turist i ka kapur në kamerën e tij disa arinj, të cilët me sa duket ia dhanë atij një mësim të mirë, të mos e harrojë dritaren e makinës hapur.

Char Morris, pronari i makinës tha se ai dhe familja e tij ishin duke i shkarkuar valixhet, e që më pas automjeti ia tërhoqi vëmendjen disa kafshëve.

Ai shkrepi disa fotografi dhe video të një ariu nënë dhe këlyshëve të saj, të cilat ngjiten në makinë e më pas edhe hynë përmes dritares së hapur.