Fjalë Kyçe

Ariu i ndërpren dasmën çiftit

Ariu i ndërpren dasmën çiftit

Sarina Thompson dhe dhëndrit Cory Brewer  derisa ishin pranë maleve, në SHBA, duke xhiruar dasmën e tyre një ari erdhi pa ftuar, shkruan Gazeta Metro.

Një ari i detyroi ata të largohen nga vendi i ku kishin vendosur të krijonin kujtimet e dasmës, duke e  lënë në mes fotoalbumin e tyre.

Ata u shprehën të frikësuar se ky ishte një moment i pakëndshëm, po një kujtim ndryshe nga të gjitha fotoalbumet e dasmave.