Fjalë Kyçe

Astrit Ahmeti ka nevojë urgjente për ndihmë, vuan nga kjo sëmundje e rëndë

Astrit Ahmeti ka nevojë urgjente për ndihmë, vuan nga kjo sëmundje e rëndë

Astriti është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe është duke u trajtuar në Turqi.

Shërimi i tij kushton 110 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka.

Ju mund të kontribuoni përmes llogarisë bankare në Raiffaisen Bank, por edhe të dërgoni sms në numrin e Valës,  55101.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin.

Ju mund të kontribuoni edhe përmes formës online https://www.gofundme.com

Për më shumë detaje mund të kontaktoni në numrin e babait të Astritit: 049848609

Ta ndihmojmë Astritin të kthehet në punën e tij si inxhinier i shkencave kompjuterike.