Fjalë Kyçe

Babai shtyp aksidentalisht për vdekje djalin 3-vjeçar

Babai shtyp aksidentalisht për vdekje djalin 3-vjeçar

Një fermer aksidentalisht vrau djalin e tij tre-vjeçar duke e shtypur atë me një LandRover.

Dewi Williams nuk e vuri re se djali i tij Evan kishte hapur derën pak para tragjedisë dhe ishte në pronën e tyre pranë Llanybydder, Carmarthenshire.

Aksidenti u pa dhe nga nëna e Evanit, Sian dhe motra e tij më e madhe, e cila gjithashtu ishte në anën e pasme të automjetit.

Familja bujqësore po shpërndante 40 dele në një rimorkio kur aksidenti ndodhi.

  1. Williams ishte duke kthyer rimorkion në një hapësirë ​​të kufizuar, ndërkohë që kishte edhe Sian duke qëndruar në afërsi të automjetit për ta ndihmuar.

Një polic që heton aksidentin tha: Ishte e vështirë të kthehej, kishte pengesa në të dy anët. Gjatë manovrës për arsye të panjohura, Evan doli nga automjeti.

Në fund juria vendosi se vdekja ishte aksidentale.