Fjalë Kyçe

Biden i kërkon kongresit ta largojë taksën për gazin së paku për tre muaj

Biden i kërkon kongresit ta largojë taksën për gazin së paku për tre muaj

Joe Biden, president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës i ka bërë thirrje Kongresit që ta pezullojë taksën federale të gazit për tre muaj.

Permes një postimi në Facebook, Bidenka thënë po ashtu se kompanitë e naftës duhet të rrisin kapacitetin e tyre të rafinimit nëpër stacionet e karburantit.

Kjo në mënyrë që të ulet çmimi i naftës.

Në botë janë duke u parë çmime të larta të gazit si dhe të naftës.

Rrjedhimisht edhe produktet ushqimore kanë shënuar rritje të ndjeshme.