Fjalë Kyçe

Bill dhe Melinda Gates shkurorëzohen pas 27 vitesh martesë

Bill dhe Melinda Gates shkurorëzohen pas 27 vitesh martesë

Bill Gates dhe gruaja e tij Melinda janë divorcuar pas 27 vitesh martesë dhe pasi ndërtuan një pasuri prej 127 miliardë dollarësh.

Themeluesi 65-vjeçar i Microsoft njoftoi ndarjen në Twitter.

“Pas një mendimi të madh dhe shumë punë, ne kemi marrë vendimin për t’i dhënë fund martesës sonë. Gjatë 27 viteve të fundit, ne kemi rritur tre fëmijë të mrekullueshëm dhe kemi ndërtuar një fondacion që punon në të gjithë botën për t’i mundësuar të gjithë njerëzve të bëjnë jetë të shëndetshme dhe produktive.

Ne vazhdojmë të ndajmë një besim në misionin tonë dhe do të vazhdojmë të punojmë së bashku në fondacion, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë.

Ne kërkojmë hapësirë ëdhe privatësi për familjen tonë ndërsa fillojmë një fazë të re në jetën tonë,” thuhet në deklaratë deklarata./oranews