Fjalë Kyçe

Brenda burgut më famëkeq në Rusi (Foto)

Brenda burgut më famëkeq në Rusi (Foto)

Burgjet ruse janë shumë të vështira, por ka një që është edhe më i vështirë se pjesa tjetër.

I quajtur “Black Dolphin”, ky burg i sigurisë së lartë në kufirin me Kazakistanin, strehon kriminelët më brutalë të vendit, duke përfshirë vrasësit serial, kanibalët dhe terroristët.

“E vetmja mënyrë për të shpëtuar nga ky ferr, është duke vdekur”, shprehet njëri prej togerëve të burgut famëkeq.

Emrin ‘Delfini i Zi’ e ka marrë nga një delfin i zi prej druri, i ndërtuar nga të burgosurit, në hyrje të godinës.