Fjalë Kyçe

Brenda dyqanit më të vjetër të çokollatave në Paris

Brenda dyqanit më të vjetër të çokollatave në Paris

“À la Mère de Famille” është dyqani më i vjetër i çokollate në Paris.

Ky vend që ofron vetëm shije ekziston që nga viti 1761, atë kohë u hap nga shitësi Pierre-Jean Bernard, transmeton Klan Kosova.

alexandre-guirkinger-ext-boutique-faubourg-montmartre-mf1-almf-min-650x515

Bernard krijoi parajsën e parë të ëmbël për parisienët. Produktet që u shitën kur u hapë dyqani janë shumë të ngjashme me ato që ende ekzistojnë në raftet e “À la Mère de Famille”.

Të gjithë ju që festat do t’i kaloni në Paris, mos harroni ta vizitoni këtë dyqan fantastik dhe të bëni ndonjë dhuratë të ëmbël për më të dashurit tuaj.

Dragéifiés A la Mere de Famille

ALMF GAMME ESQUIMAUX BLASON

Alexandre Guirkinger - int2 boutique Faubourg Montmartre MF1 - ALMF-min

Alexandre Guirkinger - int3 boutique Faubourg Montmartre MF1 - ALMF-min

caramels-sachet-t1-almdf-1285-650x423

Alexandre Guirkinger - int1 boutique Faubourg Montmartre MF1 - ALMF-min

monsieur muscle

coffret-250-ans