Fjalë Kyçe

Çifti gjen një zgjidhje ideale për të shkundur çatinë nga bora (VIDEO)

Çifti gjen një zgjidhje ideale për të shkundur çatinë nga bora (VIDEO)

Një çift norvegjez shkaktoi një miniortek pasi përdorën një litar për të krijuar një grumbull të dendur bore jashtë hambarit të tyre.

Burri qëndronte në njërën anë të pronës dhe hodhi litarin mbi çatinë e tij, derisa partneri kishte kapur fundin e litarit në anën tjetër.

Çifti pastaj e tërhoqi atë duke krijuar një prerje të borës në kulmin e objektit në qytetin turistik të skive të Lillehammer. /Gazeta Alo/