Fjalë Kyçe

Cilat probleme shkaktohen nëse flini më shumë se tetë orë?

Cilat probleme shkaktohen nëse flini më shumë se tetë orë?

Gjumi është pjesë e rëndësishme e çdo personi, pasi ne mbushemi energji për ditën vijuese.

Por ata që dëshirojnë të ndjekin një jetesë të shëndetshme duhet të bëjnë gjumin më pak se tetë orë, njofton Klan Kosova.

Në të kundërtën nëse gjumi bëhet më shumë se tetë orë, atëherë në organizmin tonë do të shfaqen probleme të ndryshme.

Disa nga këto probleme janë si pesha e tepërt, çrregullime me depresionin, sëmundje të zemrës, kokëdhimbje, probleme me memorien si dhe shfaqet pagjumësia.