Fjalë Kyçe

Çmime të reja të derivateve të naftës, nga mesnata

Çmime të reja të derivateve të naftës, nga mesnata

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me mbi 3 për qind dhe u tregtuan me 58.68 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 3.8 për qind, dhe u tregtuan me 52.15 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 1.0 për qind dhe u tregtua me 1,585.80 dollarë amerikanë për onz, njkohësisht edhe niveli i tij më i lartë që prej 8 janarit të këtij viti,