Fjalë Kyçe

Çmimet e lejuara të derivateve për sot e nesër

Çmimet e lejuara të derivateve për sot e nesër

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimin maksimal të lejuar për derivatet gjatë ditës së sotme, si dhe nesër.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar për produktin dizel është 1.62 euro për litër, për benzinë 1.35 euro për litër dhe 0.75 euro për një litër gas.

Këto çmime do të vlejnë për datë 18 dhe 19 shtator.