Fjalë Kyçe

Dardan Bibaj, kandidati i LDK-së për deputet, premton reforma në ekonomi

Dardan Bibaj, kandidati i LDK-së për deputet, premton reforma në ekonomi

Garës për tu bërë deputet i ka hyrë edhe Dardan Bibaj nga Ferizaj.

Por kush është Dardani i LDK-së që po do të bëhet deputet?

Shembull i një biznismeni të ri ferizajas, që kandidon për deputet. Ky është Dardani i LDK-së.

Ai udhëheq disa kompani me kapital vendor dhe të huaj, ku të hyrat e tyre kategorizohen në tek korporatat milionëshe.

Dardani i LDK-së, shpreson që potencialin e tij intelektual të arriturat në biznes, ta vë në jetën politike, duke qenë i bindur se e njeh mirë fushën e ndërrmarrësisë. Ai është i prirur që të besoj se Kosova mund të jetë një fuqi ekonomike.

Bazuar në përvojen e tij dhe me takimet me invesitorët e huaj dhe udhëheqjen e bizneseve të tij, Dardani beson se idetë e tij të propozuara për lehtësimin e të bërit biznes do të merren parasysh nga siç tha ai kryeministrja në ardhje Vjosa Osmani, me ç’rast do të nxitej zhvillimi ekonomik dhe rritja e mirëqënies së qytetarit.

Dardani i LDK-së, kërkon përkrahjen tuaj në zgjedhjet e 6 tetorit.