Fjalë Kyçe

Deshi të bëjë vetëvrasje, tash përballet me akuzën për prishje të qetësisë publike

Deshi të bëjë vetëvrasje, tash përballet me akuzën për prishje të qetësisë publike

Një grua që deshti të vetëvritej u arrestua pasi kërcënoi se do të hidhej nga një urë, tha se ajo po trajtohet ‘si një kriminele’ pasi gjykata e kërcënoi atë me burg.

Kimberley Macfarlane, nga Dunfermline, Fife, u akuzua për shkelje të rendit dhe qetësisë dhe tha se mund të përballet me burg, sepse ajo ‘e shqetësoi’ publikun me tentimin për vetëvrasje.

24-vjeçarja u përpoq të hidhej nga një urë autostradë në janar 2018, duke rezultuar në një çështje gjyqësore muajin e kaluar në Gjykatën e Dunfermline.

Znj. Macfarlane ka qenë duke luftuar me problemet e shëndetit mendor qysh kur u diagnostikua me një gjendje të rrallë të quajtur Sindromi i Fowler-it që e la atë të paaftë për të urinuar dhe në dhimbje të vazhdueshme. /Gazeta Alo/