Fjalë Kyçe

Dreri shfaqet dhe ha buqetën e nuses

Dreri shfaqet dhe ha buqetën e nuses

Ndërsa po pozonin për fotografitë e tyre të dasmës, një çift në Michigan u ndërpre nga një mysafir i paftuar por i uritur, transmeton Klan Kosova.

Ai hëngri buqetën e nuses.

Sidoqoftë, ai në të vërtetë ishte një dre kureshtar, dhe çifti u argëtua me të.

Momenti u kap nga fotografi i dasmës dhe u shpërnda në Facebook me titull “Dreri 1, Buqeta 0”.

Fotografitë tregojnë se çifti pozoi me kënaqësi pranë parkut Saugatuck Dunes, ndërsa ata qëndronin pranë një gardhi të vjetër druri dhe kur dreri kureshtar papritmas shfaqet shpejt dhe han buqetën.