Fjalë Kyçe

Dy shkolla në Kamenicë kalojnë në mësim online pas rritjes së rasteve me koronavirus

Dy shkolla në Kamenicë kalojnë në mësim online pas rritjes së rasteve me koronavirus

Për shkak të numrit të madh të nxënësve të infektuar me COVID-19, si dhe personelit shkollor, në Kamenicë dy shkolla kanë kaluar në mësimin online.

Përmes një njoftimi në Facebook, Komuna e Kamenicës ka bërë të ditur se bëhet fjalë për shkollat fillore “Dëshmorët e Kombit” dhe “Fan S. Noli”.

NJOFTIM
Për shkak të numrit të madh të nxënësve të infektuar me COVID-19, si dhe personelit shkollor, në harmoni me udhëzuesin për organizimin e procesit mësimor në kushtet e pandemisë, i hartuar nga MASHT-i, duke aplikuar skenarin C për mësimin online, dhe rekomandimin e IKSHPK-së, shkollat:
*SHFMU “Dëshmorët e Kombit” – Kamenicë dhe
*SHFMU “Fan S. Noli”- Kamenicë
Nga e hëna do të zhvillojnë mësimin në formën online, deri në përmirësim të gjendjes.
Ju lutem, respektoni rregullat e Institutit.
Mbroni veten dhe të tjerët!
VAKSINOHUNI!