Fjalë Kyçe

E dhimbshme: Gruaja incizon veten me telefon ndërkohë që po pësonte sulm në tru

E dhimbshme: Gruaja incizon veten me telefon ndërkohë që po pësonte sulm në tru

49-vjeçarja Stacey Yepes po kthehej me veturë në shtëpi pas punës kur papritmas filloi të humbasë kontrollin e automjetit.

Ajo e kuptoi se ishte një gjendje para goditjes në tru,  kështu që vendosi të përdorë celularin e saj për të regjistruar simptomat e saj  dhe për të ndihmuar të tjerët që ta kuptonin atë që ndodhë para një sulmi në tru dhe të kërkojnë sa më shpejt që të jetë e mundshme.