Fjalë Kyçe

E pabesueshme çfarë i ndodhi presidentit Putin (Video)

E pabesueshme çfarë i ndodhi presidentit Putin (Video)

Presidenti rus Vladimir Putin mendohet nga shumëkush si person i fuqishëm dhe i pathyeshëm. Mirëpo, ai duket se është “thyer” në pistën e akullit.

Putin u rrëzua teksa luante hokej, edhe pse njihet për karakterin e fortë dhe të akullt. Ai u rrëzua teksa përpara i ka dalë një pengesë. Menjëherë pas incidentit, lojtarë të tjerë iu afruan kreut të shtetit rus për ta ndihmuar.

Vladimir Putin shkaktoi këtë incident, në momentin që po përshëndeste të pranishmit në sallë. Ai nuk vuri re pengesën përpara vetes.