Fjalë Kyçe

Elvis Naçi befasohet kështu gjatë emisionit

Elvis Naçi befasohet kështu gjatë emisionit

Këtë javë i ftuar në emisionin ‘n’Kosovë Show’, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naçi.

Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.

Gjatë emisionit është prezantuar familja e tij.

Pjesë e emisionit ishte nëna, gruaja dhe fëmijët e Elvis Nacit. Aty po ashtu është prezantuar në të cilën jeton edhe hoxha më i popullarizuar në Shqipëri, Elvis Naçi.