Fjalë Kyçe

Euro shënon rënie kundrejt dollarit amerikan

Euro shënon rënie kundrejt dollarit amerikan

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit. Ai avancoi me 0.12 për qind dhe u këmbye me 109.19 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupi avancoi me 0.09 për qind, duke shkuar në 98.341. DXY.

Monedha e përbashkët, euro, ra me 0.08 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1009 euro për dollarë amerikanë.

Paundi britanik ra me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.2842 paund britanikë për dollarë amerikanë.

Dollari australian ra me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.6774 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Yuani kinez u këmbye me 7.0291 dollarë amerikanë.