Fjalë Kyçe

Fëmija dyvjeçar mbyt aksidentalisht nënën e vet

Fëmija dyvjeçar mbyt aksidentalisht nënën e vet

Një nënë e re në Bjellorusi ndërroi jetë menjëherë pas ditëlindjes së 21-të nga mbytja e shkaktuar nga një dritare lëvizëse në një makinë në pronësi të familjes së saj.

Julia Sharko po tërhiqte vajzën e saj 2-vjeçare nga dritarja para makinës kur vajza shtypi aksidentalisht një buton për të mbyllur dritaren. Ai automatikisht filloi të mbyllte dhe të shtypë qafën e nënës së tij, pas së cilës ajo filloi të mbytej.

Bashkëshorti i Julia, Arthur e gjeti atë pa ndjenja menjëherë pas incidentit të pamëshirshëm. Menjëherë, ai theu dritaren, e nxori jashtë dhe e çoi në spital, por ajo ndërroi jetë tetë ditë më vonë.

“Truri i saj ishte dëmtuar në mënyrë të pakthyeshme nga enët e gjakut”, thuhet në raportin mjekësor.

Një hetim po vijon për detaje në lidhje me vdekjen e saj.