Fjalë Kyçe

Fëmijët që duket se jetojnë si në përralla (FOTO)

Fëmijët që duket se jetojnë si në përralla (FOTO)

Fotografja nga Polonia, Iwona Podlasinska, e cila është e diplomuar në arkitekturë, shkrep fotografi të fëmijëve ashtu si askush tjetër në botë.

Karakteret kryesore të saj janë dy fëmijtë e saj, fotografitë e të cilëve e nisën karrierën e saj si fotografe.

Ata bëjnë jetë të zakonshme – shëtisin, luajnë me shokët dhe e vizitojnë gjyshen, por falë fal kësaj fotografeje të talentuar dhe vizionit të saj të jashtëzakonshëm, gjërat e zakonshme bëhen magjike.

Duket sikur njerëzit që e shohin punën e autorit, kthehen në botën plot ngrohtësi, dashuri dhe rehati.

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home

A Photographer Turns Her Kids’ Lives Into a Fairytale, and Her Shots Are So Cozy You Feel at Home