Fjalë Kyçe

Ferat Shala për fushticasit: Çdoherë të përkushtuar për shtetbërjen e Kosovës

Ferat Shala për fushticasit: Çdoherë të përkushtuar për shtetbërjen e Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala, sot ka qëndruar në Fushticë të Ulët.

Shala tha se fushticasit kanë qenë çdoherë për vendin.

“Fushtica e Ulët edhe kësaj here e mirëpret Partinë Demokratike të Kosovës. Fushticasit çdoherë kanë qenë krah i liribërësve dhe shtetbërësve të Kosovës”, ka shkruar Shala në facebook.