Fjalë Kyçe

Filmi dokumentar për Zahir Pajazitin, “Mjaltë nga Shkëmbi” pjesë e PriFest

Filmi dokumentar për Zahir Pajazitin, “Mjaltë nga Shkëmbi” pjesë e PriFest

“Mjaltë nga Shkëmbi” filmi dokumentar që i kushtohet heroit të kombit Zahir Pajaziti është pjesë e Festivalit të Filmit PriFest.

Filmi do të shfaqet më 16 korrik në sheshin që mban emrin e heroit në Prishtinë.“Honey from the Rock”(Mjaltë nga Shkëmbi) është realizim i regjisorit dhe skenaristit amerikan Douglas Beck dhe atij nga Kosova Valdrin Fetahu.