Fjalë Kyçe

Foto që tregon se presidenti austriak shfrytëzon transportin publik (FOTO)

Foto që tregon se presidenti austriak shfrytëzon transportin publik (FOTO)

Presidenti i Austrisë, Alexander Van der Bellen, ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, ku shihet duke udhëtuar me transport publik.

Në të kreu i shtetit austriak kishte shkruar:

“ Duke u konsultuar me shënimet, deri në arritjen tek takimi tjetër.

Kjo është një kulturë më ndryshe nga politikanët në ballkan në përgjithësi, ku shumica e tyre nuk e shfrytëzojnë transportin publik, duke qenë të shoqëruar nga vetura të shumta dhe përcjellës.

https://www.instagram.com/p/BsnV-c3nqry/?utm_source=ig_embed