Fjalë Kyçe

Gjykata dënon Shukin për këtë arsye

Gjykata dënon Shukin për këtë arsye

Mentor Shuki i njohur si moderator në vend është marrë nga Gjykata Themelore e Prishtinës.

Shuki është dënuar për posedim të substancave narkotike.

Ai gjatë ditës së djeshme kishte pranuar fajësinë për posedim të substancave të ndalura në vend.

Sot gjykata ai ka shqiptar atij dënimin me gjumë me shumë prej 200 eurove si dhe burgim me kusht prej një viti.

Dënimi me burg nuk do të ekzekutohet ndaj tij, nëse Shuki nuk kryen vepra të tjera penale.