Fjalë Kyçe

Gjykata merr këtë vendim për personin që rrahu brutalisht vogëlushen që kërkonte lëmosh në Istog

Gjykata merr këtë vendim për personin që rrahu brutalisht vogëlushen që kërkonte lëmosh në Istog

Gjykata ka marrë vendim ndaj personit që në Istog sulmoi 5 vjeçaren e komunitetit egjiptian.

Përmes një komunikate për media, është përshkruar edhe mënyra se si ka ardhur deri tek momenti i sulmit, nga i cili viktima ka pësuar lëndime trupore.

“Me datë 14.08.2019, në Istog, me qëllim i ka shkaktuar lëndim të lehtë trupor viktimës së gjinisë femërore, e moshës pesë (5) vjeçare që i përket komunitetit Egjiptian, në atë mënyrë që pasi që e dëmtuara i kërkon lëmoshë, i pandehuri të njëjtën e godet duke e rrëzuar për tokë duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore dhe largohet nga vendi i ngjarjes”, thuhet në komunikatë.

Me këto veprime i pandehurit dyshohet se ka kryer veprën penale lëndim i lehtë trupor nga neni 185 par.3 nënpar.3.1 lidhur me par.1 të KPRK-së.

Të pandehurit L.D i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një (1) muaji.

Kundër këtij vendimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit.