Fjalë Kyçe

Gruaja 80 vjeçare punon si kasape

Gruaja 80 vjeçare punon si kasape

Kasapja më e vjetër britanike frikësohet se biznesi i saj përballet me qirasë dhe rritjes së vegjetarizmit.

Pat Jenkins, e cili sapo ka mbushur 80 vjeç, ka qenë kasape për më shumë se 60 vjet pasi u bashkua me babain e saj Albert Musselwhite në biznesin familjar më 1958.

Megjithëse ajo ende mban dyqanin me djalin Andrew, 55 vjeç, klientela ka rënë me një të tretën në dekadën e fundit.

Dyqani i tyre në Bournemouth, Dorset, dikur ishte një nga 11 dyqanet e kasapëve të pavarur në shtrirjen tre milje të rrugës, por ajo është e fundit e hapur. /Gazeta Alo/