Fjalë Kyçe

Gruaja lindi foshnjën gjatë momentin të shpërthimit në Bejrut

Gruaja lindi foshnjën gjatë momentin të shpërthimit në Bejrut

Shpërthimi i fuqishëm që ndodhi në Bejrut të Libanit shkatërroi edhe dritaret e një salle të lindjes në një spital ku një grua ishte duke u përgatitur për ta sjellë në jetën djalin e saj, raporton ABC News, përcjellë Klan Kosova.

Gjatë momentit të shpërthimit burri i saj ishte duke incizuar me kamerë dhe kapë të gjithë ngjarjen, transmeton Klan Kosova.

Edhe pse në një rrëmujë stafi mjekësor arrijnë që ta kryejnë punën e tyre dhe fatmirësisht foshnja njësoj si e ëma njoftohet se gëzojnë shëndet të plotë.