Fjalë Kyçe

Gruaja vendosi të flinte në aeroplan: Gjesti i bashkëshortit të saj habit të gjithë

Gruaja vendosi të flinte në aeroplan: Gjesti i bashkëshortit të saj habit të gjithë

Një foto e një burri që qëndron në këmbë në aeroplan derisa gruaja e tij po flinte në vendet e pasagjerëve ka pushtuar internetin, transmeton Gazeta Metro.

Disa njerëz thonë se fotografia përshkruan një dashuri vetëmohuese, të tjerët nuk janë të bindur dhe e quajnë gruan “egoiste”.

Përdoruesi i Twitterit Courteney Lee Johnson postoi foton, duke lavdëruar njeriun në aeroplan për largimin nga vendi i tij. Johnson postoi foton e tij krahas titullit: ‘’Ky njeri qëndroi në këmbë për 6 orë në mënyrë që gruaja e tij të mund të flinte.Kjo është dashuri. ”

Ndërsa postimi i Johnson nuk përfshin informacione për origjinën e fluturimit, destinacionin ose emrin e kompanisë ajrore, postimi i tij grumbulloi shpejt mbi 3,000 retëeets dhe mbi 16,000 pëlqime që nga ajo kohë. Sidoqoftë, ndezi edhe një debat të nxehtë.

Përdoruesit e Twitter ishin të ndarë nëse burri ishte një hero apo viktimë. Sidoqoftë, disa spekuluan se mund të kishte qenë një arsye e fshehtë, e ligjshme që e shtynte burrin të hiqte dorë nga vendi i tij, në mënyrë që partneri i tij të mund të pushonte.