Fjalë Kyçe

Hajdari merr vendim për heqjen e përkohshme të tarifës prej 4 cent për importin e miellit nga Serbia

Hajdari merr vendim për heqjen e përkohshme të tarifës prej 4 cent për importin e miellit nga Serbia

Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike e Republikës së Kosovës, Rozeta Hajdari, ka nxjerrë vendim për të pezulluar përkohësisht disa masa tarifore ndaj importit të miellit.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të ministrisë, është bërë e ditur se pezullimi vlen nga sot deri më 30 prill 2020, dhe ka për synim të sigurojë furnizimin e rregullt me miell gjatë emergjencës së shëndetit publik lidhur me pandeminë e sëmundjes së koronavirusit (COVID-19).

Ndryshe,

https://meptinis.rks-gov.net/desk/inc/media/79E03DDF-CB54-4B11-85F9-F2009590B94A.pdf

Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike e Republikës së…

Gepostet von M E P T I N I S am Montag, 30. März 2020