Fjalë Kyçe

Harron gruan në servis gjatë furnizimit me karburant

Harron gruan në servis gjatë furnizimit me karburant

Duke udhëtuar për të vizituar të afërmit, një çift i moshuar me djalin e tyre kishte ndalur në një Autogrill në rrugën Romë-L’Aquila. Ndërsa burri i saj po furnizohej me karburant, gruaja përfitoi nga mundësia për të shkuar në tualet dhe për të blerë diçka. Por kur gruaja u kthye në zonën e shërbimit, burri dhe djali i saj ishin zhdukur. Burri ishte nisur pa pritur bashkëshorten. Vetëm kur gruaja e tij e telefonoi në telefon, 80-vjeçari e kuptoi se kishte ikur pa gruan e tij.

“Po ku je?” e pyeti ajo burrin e saj. Dhe në atë moment i moshuari e kuptoi atë që kishte ndodhur: ai u largua nga autostrada dhe u kthye tek gruaja e tij. Ëalter dhe babai i tij vunë re mungesën e gruas vetëm pasi kishin bërë rreth nëntëdhjetë kilometra.

Gruaja flinte në pjesën e pasme para se të ndalonte, dhe doli nga makina për të blerë një pako biskota dhe për të shkuar në tualet. Burri nuk e kishte vënë re, ndërsa djali kishte kufje dhe ishte i përqendruar videogame.

Në fund, policia duhej të ndërhynte. “Ajo ishte me të vërtetë e zemëruar”, tha një agjent. Ajo ishte shumë e nevrikosur, por nuk pati agresion fizik, për fat të mirë … “. /abcnews.