Fjalë Kyçe

Hoti: Qeveria Kurti po i rrit subvencionet dhe po i ul investimet

Hoti: Qeveria Kurti po i rrit subvencionet dhe po i ul investimet

Ish-kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, e ka kritikuar Qeverinë Kurti sa i përket zhvillimit ekonomik.

Hoti tha se aty ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet, ajo ekonomi është e mjerë.

“Nuk ka zhvillim ekonomik me subvencione e transfere. Rritja e subvencioneve dhe transfereve është shenjë varfërie”, tha Hoti.